På väg hem från jobbet

Kameran fick följa med på jobbet idag eftersom jag hoppades på lite uppehåll i snöandet under lunchtid och några fotominuter i dagsljus. Men så blev det inte. Inte förrän mörkret var på väg slutade det snöa. På väg hem från jobbet kunde jag inte låta bli att ta upp kameran från kameraväskan trots att det är så förbaskat svårt att fota i mörkret. Som vanligt när jag fotar i skymning/mörker hade jag behövt ett stativ för att få till skärpa och ljus...Kommentarer
Postat av: Anton

Trädet ser lite overkligt ut. Cool bild:-)

Vid 16.30 tiden i går såg jag en person som stod och fotade vid Selångersån. Jag gasade med bilen så jag hann aldrig se hur personen såg ut. Kan det ha varit dig jag såg månntro?

2009-12-22 @ 02:02:08
Postat av: Mamma

Wow, det här gillar jag, kanonbild, men varför ser jag trädet som tredimitionellt?? Mycket bra!

2009-12-22 @ 09:19:08
Postat av: Johanna M.

Anton: det var nog inte jag eftersom jag var kvar på jobbet till 17.15 igår. Men annars hade det kunnat vara jag, det här är vid Selångersån faktiskt. =)Mamma: bilden är redigerad i Photoshop, har lagt på konstrast och skärpa. Trädet var belyst underifrån av en gatulampa och det gjorde att det var stor kontrast mellan himmel och träd. Sen att du blir yr i huvudet av bilden, det är ju en annan sak. ;)

2009-12-22 @ 19:04:44
URL: http://mattssonjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0