Kickoff i Åre

Så då var det dags att packa väskan för två nätter i Åre med jobbet. Konferens och lite nöjen står på schemat. Det ska nog bli roligt, men jag kan inte låta bli att känna att det är liiiite jobbigt att vara borta två nätter. Man får liksom ingen vila från jobbet när man ska umgås med kollegor och chefer hela torsdag, fredag och lördag. Alla ska med på tåget, som högsta hönset i huset sa för ett par månader sen.

Det är verkligen bra att det finns några riktigt sköna människor som man arbetar med som man kan slappa lite tillsammans med! Och det är nog bra att åka iväg på kickoff också för gemenskapen och sammanhållningen. När allt kommer omkring så är det bra med miljöombyte också. Peptalk, peptalk!

Det är bara att börja packa så man är klar i morgon bitti för att släpa med sig väskan på jobbet, jobba och sen åka direkt till tåget som ska tuffa oss fram till Åre och våra framtidsvisioner.

Samma tåg tuffar oss hem på lördag eftermiddag, så jag är hemma lagom till förfest och Melodifestival...om man är pigg och alert för det då vill säga.

Ha en skön helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0