Skymning och natt

När man är ute och fotograferar så blir det inte så bra alla gånger. Jag vet inte hur många bilder som jag kastat efter att jag har fört över de från minneskortet i kameran till min hårddisk. Vädret har varit grått och trist i en vecka och jag skulle vilja veta hur man fångar dimma, dis och regn på en snyggt sätt? Och hur ska man tordas ta med sig kameran ut i strilande regn? Man kanske ska ge sig på att tillverka ett regnskydd till kameran. Här kommer i alla fall två foton som är tagna förra veckan.

Det är svårt att få till ett tilltalande ljus i bilden när det är på väg att skymma en grå dag.

Här var det gatubelysningen och ljuset från fönstren som var utmaningen. Det blev rätt snygga stjärnor av gatlamporna i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Men hej gumman:)

Kul att du har uppdaterat din blogg! Åh, va jag gillar fotot med fönsterbelysningen och vilka fina stjärnor det blev av gatubelysningen! Helfränt! Hmm, kanske skulle jag låna din kamera när jag åker iväg?? Funkar den under vatten också?

2009-10-28 @ 09:36:42
Postat av: Johanna M.

Näe, min systemkamera lånar jag inte ut. Inte ens till dig mamsen. ;) Förresten så tycker du ändå att det är så jobbigt att titta i sökaren. Men om du vill så kan du få låna min lilla kompaktkamera. =)

2009-10-28 @ 18:09:37
URL: http://mattssonjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0