En friskvårdsdag i det fria

Det har varit en skön friskvårdsdag idag med jobbet som tillbringats uppe vid Sidsjön. En arbetsdag i mjukisbyxor ute i luften-det gillar jag! Tipspromenader och trekamp har varvats med prova-på-aktiviteter som KI-balans, jonglering, stavgång och körsång.

Och vi fick lyssna på en föreläsning med Annika Dahlqvist. Jag köper lite av det hon säger, som att man borde dra ner på kolhydrater i sin kost, men mycket låter så väldigt svart eller vitt när hon talar. Hon drar verkligen allting till sina ytterligheter. Visste ni förresten att margarin är djuvulens påfund? Eller att folk som ätit LCHC-mat (low carb, high fat) aldrig fått en hjärtattack? Och att etablissemanget har lurat allmänheten med påhittad forskning sedan 70-talet? Jag blir lite matt av att höra sånt.

Överlag så har det varit en väldigt skön dag, friskvårdsdagar borde man ha oftare! Man skrattar, promenerar och gör några aktiviteter tillsammans med kollegorna. Friskvårdsdagen var bra för både det fysiska och psykiska välmåendet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0