Casinettan gungade av Ständut Blakk

Förmodligen har aldrig Casinettan haft så många skrikande människor som stampar och klappar takten samtidigt, som i går. Ständut Blakks fans fick chansen att önska en låt och det blev Virila Veras Vibrator. Ansiktsuttrycken på killarna i bandet under den låten var "ja jävlar nu spelar vi buskis-låtar på kasinot, vi som skulle hålla stilen i kväll. Ha, nu sprack det!". De som till och med hade engagerat sig och tagit på sig svarta skjortor (som i och för sig åkte av till fördel för en t-shirt så småningom för sångaren).

Annars spelades många instrumentala låtar och de visade vilka duktiga musiker de faktiskt är. Mozart och Beethoven i rockversion är deras trumfkort och dessa spelades ut helt briljant. En och annan låt med allsång var också med i reportearen. Höjdpunkten var en ballad med skön stämsång, som jag helt har tappat bort titeln på.

Säga vad man vill, de kan verkligen  få igång en publik. Om någon satt i publiken i går och inte hade ett leende på läpparna så måste den personen vara en riktig tråkig torris.



Kommentarer
Postat av: Mamma din

Dom är bara helt underbara!!!! Men det har jag sagt i många år nu. Trevligt hade vi i alla fall.....

2008-10-26 @ 16:52:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0