Semestercollage

1.Båtresan till Åland
För att komma till Åland åkte jag och mina fyra kompisar båt från Grisslehamn. För att få behålla de förhandsbokade platserna var vi tvungna att checka in klockan 14.30. När klockan var 14.29 visade jag upp bokningslappen för Eckerö-linjens personal som såg lite tveksam ut innan hon släppte in oss. Det var lite halvsvettigt den sista delen av bilresan... På båten började det att gunga märkbart, trots det vackra vädret.




2. I Käringsund på Åland
Jag skulle kunna ha fotat sjöbodarna, båtarna, klipporna och havet hur mycket som helst-jag fullkomligt älskar den miljön! En del av Vi på Saltkråkan spelades in på Käringsund i Åland faktiskt. Vi strosade omkring i omgivningarna, spelade spel och åkte till Mariehamn när vädret var lite kallare. En av dagarna kunde vi faktiskt ligga på stranden och pressa lite. I glasen som ni ser på första bilden är det naturligtvis saft. Det fanns en otroligt läcker husvagn på campingen som jag bodde i. När någon vred sig i sängen gungade hela husvagnen och den var iskall första natten innan vi hade hittat termostaten. Några andra boddde i en gul liten stuga. Tack och lov för altanen på stugan, var skulle vi annars ha suttit på kvällarna?








3. Tallin-kryssningen
Efter Åland åkte vi ner till Stockholm för att åka på en kryssning med M/S Romantika till Tallin. Party på båten såklart, det blev till och med lite karaoke. I Tallin gick vi på museum, myste på i stan samt köpte lite sprit. Den gamla stadsdelen i Tallin var otroligt vacker, missa inte att gå dit om ni någon gång skulle befinna er i Tallin. På taxfreen på båten inhandlades öl som vi slutligen släpade av M/S Romantika innan det var dags att bege sig hemåt igen. Undra vart det bär av nästa år?









Kommentarer
Postat av: Emma

Ahhh härliga bilder... längtar till den dagen då jag också får semester... vilket år nu det blir :P

2008-07-14 @ 21:50:35
URL: http://twentysomething.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0