Desperata halvtimmen

Gårdagen bjöd på en härlig förfest, det är verkligen kul när man har några musikaliska människor i sin omgivning! Pianot eller någon av gitarrerna hördes hela tiden. Och det är en skön känsla när det blir sång och några försök till stämmor. Men när vi hade som roligast så ringde självklart taxi och sa att bilen väntade utanför porten. Som tur var hade taxibussen karaoke, så vi kunde fortsätta sjunga hela vägen in till stan. Yiiha.

Väl ute på krogen dansade jag järnet och försvann bara från dansgolvet när vätska skulle intagas eller avlägsnas. Tills det var dags för de sista horribla 30 minuterna. Det är då man ser det desperata i folk.

Folk snurrar på huvudet idogt, springer omkring som yra höns och sms skickas kors och tvärs till några i telefonboken. Några är lite mer framfusiga och går helt enkelt fram till någon av det (oftast) motsatta könet och frågar om de ska hem och sova eller känner för något annat. Andra mer överförfriskade människor går mer handgripligen till attack och grabbar tag i en för ögonblicket attraktiv människa och tittar den djupt i ögonen. Fast egentligen går ögonen i kors på personen i fråga och i ena mungipan hänger det lite halvtorkat säckel sen två timmar tillbaka.

Sista halvtimmen ute på krogen kan man vara utan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0